Fönstermarkiser

Markisbyrån erbjuder ett brett utbud av fönstermarkiser i Ängelholm med omnejd som är anpassade efter vårt nordiska klimat. 

Fönstermarkiser Ängelholm

Det perfekta solskyddet

Vi på Markisbyrån erbjuder exklusiva urval av fönstermarkiser för dig i Ängelholm och Helsingborg med omnejd, som kombinerar snygg design med funktionell mångsidighet för att ge dig den perfekta lösningen för solskydd såväl hemma som på företaget. Oavsett om du föredrar moderna Zip-Screen markiser, charmiga korgmarkiser eller de traditionella fönstermarkiserna, har vi ett brett utbud för att möta dina unika behov.

Att investera i fönstermarkiser kan ge flera fördelar och förbättringar för ditt hem eller företag. Fönstermarkiser skyddar effektivt mot solens strålar, reglerar inomhustemperaturen och skapar en sval och bekväm atmosfär, särskilt under varma sommardagar. Genom att blockera solens värme minskar fönstermarkiserna behovet av luftkonditionering, vilket resulterar i energibesparingar. Fönstermarkiser fungerar också som ett skydd mot skadliga UV-strålar, vilket förlänger livslängden på dina möbler och inredningsdetaljer. De minskar också bländning från solen, skapar en behaglig inomhusmiljö, särskilt vid skärmtittande eller läsning

Markiser

Våra fönstermarkiser

Hestra Tage

Hestra Tage är en fönstermarkis som kombinerar stabilitet med smidig design.

Hestra Tage L

Hestra Tage L är den större varianten av fönstermarkisen Tage

Hestra Bertil

Hestra Bertil är en av våra enklare vertikalmarkiser

Hestra Olle

Vertikalmarkisen Hestra Olle är stabil men ändå enkel att montera.

Hestra Erik

Vertikalmarkisen Erik löper smidigt i kraftiga styrskenor samtidigt som den elegant smälter in i fasaden

Hestra Otto

Hestra Otto med sina raka och rena linjer ger en modern stil som passar både det trendiga och det klassiska huset.

Korgmarkis ingvar

Hestra Ingvar

Korgmarkisen ingvar med mjuka, runda, omslutande former, bryter av mot de raka fönstren och skapar harmoni.

Inspiration

Söker du inspiration inför ditt köp av fönstermarkiser? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Markisbyrån i Ängelholm

Skräddarsydda fönstermakriser

Vi på Markisbyrån förstår att varje hem är unikt, och därför tillverkas fönstermarkiserna helt utifrån dina specifika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om storlek, färg eller funktion strävar vi efter att skapa den perfekta lösningen för dig.

Funderar du på att investera i en fönstermarkis med automatik för sol, regn och vind? Hos Markisbyrån hittar du alternativ som matchar dina exakta krav. Automatiken gör att du kan njuta av dina markiser även när du är borta, oavsett om du är på jobbet, handlar eller tar en välförtjänt semester. Vi förstår vikten av att ha markiser som sköter sig själva, särskilt under blåsiga dagar.

Våra moderna fönstermarkiser kan även integreras med ditt smarta hem, vilket ger dig möjlighet att styra markiserna direkt från din telefon eller surfplatta. På Markisbyrån är vi här för att göra din solskyddsupplevelse personlig och praktisk, med fönstermarkiser som inte bara anpassas efter ditt hem utan också efter ditt livsstil. Är du i behov av fönstermarkiser i Ängelholm med omnejd, tveka inte på att ta kontakt med oss.

Frågor & Svar

FAQ Fönstermarkiser

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i solskydd. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Vilken typ av fönstermarkis är bäst för solskydd?

Zip-Screen eller vertikalmarkiser som de också kallas är utmärkta för effektivt solskydd. Zip-Screen markiser erbjuder även skydd mot vind och insekter. Även traditionella fönstermarkiser ger ett bra solskydd.

Kan jag installera fönstermarkiser själv?

Installation av fönstermarkiser kan man installera själv, men det rekommenderas att använda professionell hjälp med installationen för att säkerställa korrekt montering och funktion.

Hur rengör jag mina fönstermarkiser?

Rengöringstips varierar beroende på markistyp och material. Generellt sett är regelbunden dammsugning och användning av mild tvållösning effektiva metoder. Följ tillverkarens riktlinjer för bästa resultat.

Kan fönstermarkiser öka fastighetens värde?

Ja, välgjorda och estetiskt tilltalande fönstermarkiser kan öka fastighetens attraktivitet och därmed påverka värdet positivt.

Är det möjligt att få skräddarsydda fönstermarkiser för ovanliga fönsterformer?

Ja, många tillverkare erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa olika fönsterformer och storlekar.

Hur lång är livslängden för fönstermarkiser?

Livslängden varierar beroende på material och användning, men högkvalitativa fönstermarkiser kan hålla i upp till 10-15 år eller längre.

Kan jag använda fönstermarkiser för att minska energikostnader?

Absolut, genom att reglera solens värmeinsläpp kan fönstermarkiser minska behovet av luftkonditionering och därmed sänka energikostnaderna.