Rullgardiner

Måttanpassa dina rullgardiner och få det ljusinsläpp som du önskar i respektive rum. Vi hjälper dig med att göra rullgardinerna till en del av inredningen. 

Rullgardin Dagny

Rullgardiner Ängelholm

Upplev stilfullt mörker

Rullgardinen, en tidlös och funktionell inredningsdetalj som har anpassats till dagens tekniska standarder och moderna tygval. Våra rullgardiner är en harmonisk kombination av klassiskt och trendigt designat för att smälta in i olika hemmiljöer, från torpet till den nybyggda villan eller kontoret.

Med ett brett utbud av vävar, mönster och manövreringsalternativ kan vi skräddarsy din rullgardin helt efter dina behov och önskemål. För extra bekvämlighet och lyx erbjuder vi modeller med tysta motorer som drivs av uppladdningsbara batterier. Enkelt och smidigt, utan krav på professionell elektrikerinstallation. Väljer man att köpa till Somfys Connexoon kan man dessutom styra sina batteridrivna gardiner direkt via telefon eller surfplattan genom en App. 

Kontakta oss på Markisbyrån så hjälper vi dig att inköp och montering av måttanpassade rullgardiner i Ängelholm och Helsingborg med omnejd. 

Inspiration

Söker du inspiration inför ditt köp av rullgardiner i Ängelholm?
Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Rullgardiner i Ängelholm

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder det bästa när det gäller rullgardiner i Ängelholm, skräddarsydda för att passa både ditt hem och din smak perfekt. Med vårt breda utbud av rullgardiner kan du skapa den perfekta balansen mellan funktion och stil. Våra rullgardiner erbjuder inte bara enastående solskydd och integritet, utan de är också designade för att komplettera din inredning på ett smakfullt sätt. Från moderna och minimalistiska stilar till mer traditionella och klassiska mönster – vi har något för alla.

Vi förstår att varje hem är unikt, vilket är varför våra experter står redo att guida dig genom vårt sortiment och hjälpa dig att välja de rullgardiner som bäst passar dina behov och önskemål. Vårt mål är att inte bara uppfylla dina förväntningar, utan att överträffa dem på varje möjligt sätt.

När du väljer rullgardiner från Markisbyrån i Ängelholm kan du lita på att du får produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att erbjuda en sömlös upplevelse från början till slut, från konsultation och val av produkter till leverans och installation.

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Markisbyrån i Ängelholm

Vi förser Ängelholm med rullgardiner

Vi stävar ständigt efter att skapa den ultimata atmosfären i ditt boende eller på företaget. Med en stark lokal förankring fokuserar vi på att förstå varje kunds individuella behov och önskemål samt lägger stor vikt i den personliga kontakten.

Vi verkar i nordvästra Skåne, i städer runt Ängelholm med omnejd. Det innefattar bland annat Helsingborg, Båstad och Höganäs. Genom att arbeta nära våra kunder har vi möjligheten att erbjuda skräddarsydda lösningar av alla typer av rullgardiner som harmoniserar med din inredning och miljö. Oavsett om det är för ditt hem eller företag är vårt övergripande mål att skapa en personlig och funktionell miljö där rullgardiner utgör en elegant och effektiv del av solskyddslösningen.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med rullgardiner i Ängelholm med omnejd.

Frågor & Svar

FAQ Rullgardiner

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i solskydd. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Vad är rullgardiner för något?

Rullgardiner är fönsterbeklädnader som består av en flexibel duk som rullas upp eller ned på en rörformad axel, vilket ger enkel och smidig användning.

Vilka typer av rullgardiner finns det?

Det finns olika typer av rullgardiner, inklusive mörkläggningsrullgardiner, transparenta rullgardiner och solskyddsrullgardiner för att passa olika behov.

Hur monteras rullgardiner?

Rullgardiner kan monteras antingen på väggen eller i fönsterkarmen. Installationen varierar beroende på typen av fönster och användning.

Kan jag skräddarsy rullgardinens färg och material?

Ja, rullgardiner finns i olika färger och material, och du kan oftast skräddarsy dem för att passa din inredning.

Är mörkläggningsrullgardiner effektiva?

Mörkläggningsrullgardiner är utformade för att blockera ljus och ge total mörkläggning, vilket gör dem idealiska för sovrum och rum där du vill ha maximalt ljuskontroll.

Kan rullgardiner användas för att reglera värme och isolera?

Vissa rullgardiner, särskilt solskyddsrullgardiner med termiska egenskaper, kan bidra till att reglera temperaturen och isolera mot kyla eller värme.

Hur rengör jag mina rullgardiner?

Rengöring av rullgardiner beror på materialet. Många rullgardiner kan rengöras med en dammsugare eller en fuktig trasa. Kontrollera tillverkarens anvisningar för specifika rekommendationer.

Passar rullgardiner för alla fönsterstorlekar?

Ja, rullgardiner finns i olika storlekar och kan skräddarsys för att passa olika fönsterdimensioner och former.

Kan rullgardiner automatiseras?

Ja, många rullgardiner kan automatiseras med hjälp av smarta hemsystem för fjärrkontroll och schemaläggning. Det ger bekvämlighet och effektiv ljusreglering.