Vertikalmarkiser

Markisbyrån erbjuder ett brett utbud av vertikalmarkiser i Ängelholm med omnejd som är anpassade efter vårt nordiska klimat. 

Otto Zip Screen markis

Vertikalmarkiser Ängelholm

Ett diskret och effektivt solskydd

Vertikalmarkiser även kallat screenmarkiser är ett utmärkt alternativ för att reglera solljus i ditt hem samtidigt som de skapar en naturlig ljusmiljö. Dessa markiser finns i olika varianter och färger, och vi skräddarsyr dem direkt enligt dina önskemål. Vertikalmarkisen en screenmarkis som är monterad nära fasaden, reflekterar effektivt bort värmestrålarna och erbjuder samtidigt en klar utsikt.

Vertikalmarkis Zip är utrustad med en zip-funktion som låser in vävens kanter i sidoskenan, vilket gör produkten robust och vindtålig.  Kassetten skyddar duken från väder- och vindslitage och finns tillgänglig i flera olika färger.

Vertikalmarkiser utmärks av deras diskreta och funktionella design, vilket gör dem perfekta som solskydd. Går att koppla på motor vilket innebär att du kan manövrera markisen via app eller varför inte koppla på sol- och vindautomatisk. Är du i behov av vertikalmarkiser i Ängelholm med omnejd så är du välkommen att kontakta oss redan idag.

Markiser

Våra vertikalmarkiser

Hestra Otto

Hestra Otto erbjuder en modern estetik med eleganta och tydliga linjer

Hestra Erik

Hestra Erik är en robust vertikalmarkis som smälter harmoniskt in i fasaden

Hestra Bertil

Hestra Bertil är en vertikalmarkis med enkel design och smidig linstyrning

Hestra Olle

Hestra Olle är en vertikalmarkis med stabilitet och smidig montering

Inspiration

Söker du inspiration inför ditt köp av vertikalmarkiser? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Markisbyrån i Ängelholm

Det lokala markisföretaget

Zip Screen markiser eller vertikalmarkiser är kända för sin smidiga och snygga design som passar perfekt för såväl privata hem som kommersiella fastigheter. Dessa markiser ger inte bara effektivt skydd mot solens strålar utan ger också möjlighet till justering av ljusinsläppet och bibehåller en behaglig inomhusmiljö.

Vi på Markisbyrån AB hjälper kunder i Ängelholm med omnejd genom hela processen – från val av rätt Zip Screen markis till mätning och installation. Vårt engagemang för att skapa den optimala atmosfären för varje kund, kombinerat med vår expertis inom solskydd, gör oss till det självklara valet för dem som söker både funktionalitet och stil när det gäller Zip Screen markiser i Ängelholm

Frågor & Svar

FAQ Vertikalmarkiser

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i solskydd. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Vad är en vertikalmarkis?

En vertikalmarkis, även kallad screenmarkis, är en extern solskyddslösning som monteras nära fasaden för att effektivt reglera solljuset och samtidigt ge insynsskydd.

Hur fungerar zip-funktionen på vertikalmarkiser Zip?

Zip-funktionen låser in vävens kanter i sidoskenan, vilket ger extra stabilitet och gör markisen mer vindtålig.

Vilken vindhastighet tål vertikalmarkiser Zip?

Vertikalmarkiserna innehar olika vindklasser. Det finns vertikalmarkiser som är bättre lämpade längs kusten där det tenderar att blåsa mycket. Kontakta oss så berättar vi mer.

Finns det olika färger att välja mellan för kassetten?

Ja, du kan välja mellan olika färger på kassetten som skyddar duken från väder- och vindslitage.

Vad gör vertikalmarkiser lämpliga för?

Vertikalmarkiser är idealiska för de som inte har utrymme för en traditionell fönstermarkis och söker diskret och effektivt solskydd. Passar såväl stora som små fönsterpartier.

Kan jag skräddarsy vertikalmarkisen efter mina önskemål?

Absolut, vi erbjuder skräddarsydda vertikalmarkiser och anpassar dem direkt enligt dina preferenser när det gäller färger och material.

Hur monteras vertikalmarkiser?

Vertikalmarkiser monteras nära fasaden för att skapa en effektivt reflekterande yta för värmestrålar. Installationen rekommenderas att utföras professionell montör.