Terrassmarkiser

Markisbyrån erbjuder ett brett utbud av terrassmarkiser i Ängelholm som är anpassade efter vårt nordiska klimat. 

Terrassmarkis Erland

Terrassmarkiser

Det perfekta solskyddet

Terrassmarkiser är det ultimata valet för att skapa en behaglig och skyddad utomhusmiljö på din altan, terrass eller uteplats. Dessa solskydd är mer än bara ett sätt att blockera solens skadliga strålar – de erbjuder också en praktisk lösning för att skydda mot regn och skapa en bekväm utomhusmiljö.

Med terrassmarkiser kan du njuta av din utomhusyta oavsett väderförhållandena. Deras flexibilitet gör dem perfekta för att skapa skugga och svalka under varma sommardagar och samtidigt hålla dig torr när regnet eller daggen faller. Den justerbara designen gör det möjligt att anpassa markiserna efter dina behov och skapa den perfekta atmosfären för avkoppling och njutning.

Vi erbjuder terrassmarkiser för dig i Ängelholm i omnejd i en mängd olika stilar, färger och material för att passa din estetiska smak och ditt boende. Oavsett om du föredrar en modern och elegant design eller en mer traditionell look, finns det en terrassmarkis som passar dig.

Markiser

Våra terrassmarkiser

Hestra Gunnar

Hestra Gunnar stor och kraftfull terrassmarkis, upp till 7 meter bred.

Hestra Lasse

Hestra Lasse är den smidiga terrassmarkisen för mindre utrymmen.

Hestra August

Hestra August är en populär markis med en maxbredd på 7 meter.

Hestra Sven

Hestra Sven är en terrassmarkis som skapar en rymlig utomhusmiljö.

Terrassmarkis Ragnar

Hestra Ragnar

Hestra Ragnar är en populär terrassmarkis i en stilren design.

Hestra Erland

Premiummarkisen Hestra Erland och Hestra Erland Large

Duomarkis Helmer

Hestra Helmer

Hestra Helmer erbjuder en stabil, flexibel och smidig lösning för solskydd.

Hestra Kurt

Förläng huset med terrassmarkisen Hestar Kurt.

Inspiration

Söker du inspiration inför ditt köp av terrassmarkiser? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Markisbyrån i Ängelholm

Det lokala markisföretaget

Vi på Markisbyrån AB är det lokala företaget som strävar efter att skapa den optimala livskvalitén i ditt hem eller på företaget med hjälp av moderna och funktionella solskyddsprodukter. Vi erbjuder exempelvis ett stort utbud av terrassmarkiser för dig som bor eller arbetar i Ängelholm med omnejd.

Vår lokala insikt gör det möjligt för oss att skapa personligt anpassade och funktionella lösningar för ditt hem eller företag. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg genom processen, från första möte till installation av produkterna.  

Oavsett om du vill skapa en trivsam miljö i ditt hem eller skapa ett bekvämt utomhusutrymme för ditt företag, strävar vi efter att leverera terrassmarkiser som verkligen passar in i din livsstil och uppfyller dina behov. Terrassmarkiser är bara en del av vårt breda sortiment av skräddarsydda lösningar.

Frågor & Svar

FAQ Terrassmarkiser

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i solskydd. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Vad kostar en terrassmarkis?

Priset varierar beroende på storlek och kvalitet. Generellt sett ligger det mellan 20 000 kr och 40 000 kr.

Hur rengör jag min terrassmarkis?

Använd milt tvålvatten och en mjuk borste för regelbunden rengöring. Undvik starka kemikalier och högtryckstvätt.

Hur bred bör en terrassmarkis vara?

Mät uteplatsens bredd och lägg till några extra centimeter på varje sida för optimal skuggtäckning. Vanligtvis 20-30 cm bredare än terrassen/uteplatsen där tanken är att man skall sitta.

Vilket tyg är bäst för terrassmarkiser?

Välj ett väderbeständigt och UV-skyddande tyg, som akryl eller polyester, för att förlänga markisens livslängd. Vi samarbetar med branschens ledande tillverkade av markisväv vilket gör att du får det allra bästa förutsättningarna för ett hållbart solskydd när du väljer oss.

Hur fungerar en motoriserad terrassmarkis?

En motoriserad terrassmarkis styrs enkelt med en fjärrkontroll eller app och ger bekväm och exakt kontroll över markisens position.

Kan terrassmarkisen användas när det regnar?

Våra terrassmarkiser är vattentåliga, men det är bäst att undvika att använda dem i kraftigt regn för att förlänga markisens livslängd.

Behöver jag tillstånd för att installera en terrassmarkis?

För de flesta privatpersoner är det oftast okomplicerat att installera markiser, särskilt om de inte är permanenta vilket det i princip aldrig är. Privatpersoner behöver därför inget särskilt tillstånd. Däremot företag, som restauranger och butiker, behöver dock vara mer medvetna. Vid eventuellt reklamtryck på markiser måste de ta hänsyn till trafiken och söka bygglov.

Hur lång tid tar det att installera en terrassmarkis?

Installationstiden varierar, men det tar vanligtvis några timmar. Kontakta oss på Markisbyrån för att få en exakt prisuppgift baserat på monteringens omfattning.

Vad är skillnaden mellan en terrassmarkis och en pergola?

En terrassmarkis är ett flexibelt solskydd skapar varierat med skugga beroende på hur den används, medan en pergola är en permanent struktur med fasta stolpar och tvärslåar. Terrassmarkiser ger möjlighet till snabbt justerbar skugga, medan pergolor ger mer stadig skugga men har mindre flexibilitet.