Persienner

Persienner hjälper dig att reglera ljusinsläppet samt uppnå en insynsskyddad och trivsam miljö.

Flexibelt ljus & insyn

Persienner är inte bara praktiska utan även en viktig del av din inredning. Hos Markisbyrån erbjuder vi en mångfald av persienner som ger dig som bor i Ängelholm med omnejd möjlighet att skräddarsy din bostads uttryck och ljusreglering. Våra persienner finns i olika material, inklusive trä, aluminium och PVC, samt ett brett spektrum av färger och mönster för att passa din personliga stil.

Persienner Ängelholm

Måttanpasssade persienner

Persienner ger dig möjlighet att reglera ljusinsläppet genom fönstren på ett enkelt och smidigt sätt. Genom att justera lamellerna kan du styra om ljuset reflekteras uppåt eller nedåt. Solens intensitet anpassas efter dina persienner och deras lamellvinkel. Vårt sortiment av persienner berikar din inredning med olika material och färgalternativ. Upp- och nedfällning görs med hjälp av draglinor, men alla våra persienner kan också utrustas med en motor som tillval. Med motoriserade persienner kan du enkelt styra dem via fjärrkontroll eller en app direkt från din telefon eller surfplatta.

Vi på Markisbyrån hjälper dig med persienner i Ängelholm, Helsingborg, Båstad och Höganäs med omnejd. Vi kommer gärna ut på ett besök hos er och mäter era fönster för att skapa skräddarsydda och måttanpassade persienner precis enligt era önskemål.

Inspiration

Söker du inspiration inför ditt köp av persienner? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Persienner i Ängelholm

Hos oss på Markisbyrån i Ängelholm kombinerar vi expertis och passion för att erbjuda dig det bästa inom solskydd med en touch av elegans och stil. Vi arbetar för att leverera högkvalitativa produkter och enastående service till våra kunder. Vi förstår vikten av att skapa en bekväm och vacker atmosfär i ditt hem eller arbetsplats, och vårt sortiment av persienner är skräddarsydda för att möta dina unika behov och smak.

Med vårt breda utbud av persienner i olika stilar, färger och material kan du skapa den perfekta balansen mellan ljusinsläpp och integritet i ditt utrymme. Våra produkter är inte bara estetiskt tilltalande utan också designade för att vara hållbara och funktionella, vilket gör dem till en investering som varar över tid.

Oavsett om du letar efter persienner för ditt hem, kontor eller andra kommersiella utrymmen kan vårt erfarna team hjälpa dig att hitta den optimala lösningen. Vi erbjuder skräddarsydda konsultationer och installationstjänster för att säkerställa att dina persienner passar perfekt och fungerar felfritt.

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Frågor & Svar

FAQ Persienner Ängelholm

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i solskydd så som persienner. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Vad är persienner?

Persienner är fönsterbeklädnader bestående av horisontella lameller som kan roteras för att reglera ljusinsläppet och skapa önskad integritet.

Vilka material används för tillverkning av persienner?

Persienner tillverkas oftast av trä, aluminium eller PVC, vilket ger olika utseenden och egenskaper.

Är persienner lämpliga för fuktiga miljöer som badrum och kök?

Ja, persienner av aluminium eller PVC är lämpliga för fuktiga miljöer eftersom dessa material är resistenta mot fukt och enkla att rengöra.

Hur rengör jag persienner?

Persienner kan rengöras genom att använda en dammsugare, en fuktig trasa eller genom att torka av varje lamell individuellt. Följ tillverkarens rekommendationer.

Kan jag skräddarsy persienner för att passa olika fönsterstorlekar?

Ja, persienner kan skräddarsys för att passa olika fönsterstorlekar och former, vilket gör dem mångsidiga och lämpliga för olika rum.

Finns det olika typer av persienner?

Ja, det finns olika typer av persienner, inklusive horisontella persienner, vertikala persienner och panelgardiner, som alla erbjuder olika estetik och funktioner.

Kan persienner användas för att reglera värme och isolera?

Ja, särskilt persienner med justerbara lameller kan bidra till att reglera temperaturen och isolera mot kyla eller värme.

Är persienner lämpliga för kontorsmiljöer?

Ja, persienner är mycket populära för kontorsmiljöer eftersom de ger både ljusreglering och insynsskydd.

Kan jag automatisera persienner för bekvämlighet?

Ja, en del persienner kan automatiseras för fjärrkontroll och schemalagd användning, vilket ger bekvämlighet och effektiv ljuskontroll.