Plisségardiner

Upptäck den ultimata mörkläggningen och flexibiliteten med våra plissegardiner i Ängelholm med omnejd.

Plissegardin ängelholm

Plisségardiner Ängelholm

Fullt av möjligheter

Våra mörkläggande plisségardiner är det optimala valet för att skapa en komplett avskärmning i sovrummet, allrummet eller arbetsrummet. Med möjligheten att integrera sidoskenor för extra mörkläggning kan du ta solskyddet till en ny nivå.

Vi erbjuder olika modeller av mörkläggande plisségardiner i Ängelholm med omnejd, som är både effektiva och energieffektiva. Genom sina isolerande celler ger de inte bara mörkläggning utan även termisk reglering, vilket gör dem lika användbara under sommaren som vintern. På Markisbyrån kan du välja bland ett brett utbud av enkel eller dubbelväv (honeycell) från Sandatex för att hitta den perfekta mörkläggande plisségardinen för ditt hem eller kontor.

Våra plisségardiner är inte bara praktiska utan också eleganta som solskydd och insynsskydd. Vi skräddarsyr dem efter dina behov och önskemål, och med djup på 20 mm eller 25 mm passar de alla typer av fönster, dörrar och balkonger. Den dubbla Duetteväven ger en elegant och behaglig touch samtidigt som den effektivt döljer linor. Behöver du plisségardiner i Ängelholm? Kontakta oss idag!

Gardiner

Våra plisségardiner

Hestra Greta

Hestra Greta är en tidlös plisségardin som erbjuder effektivt solskydd

Hestra Ingrid

Hestra Ingrid erbjuder enastående invändigt solskydd

Inspiration

Söker du inspiration inför ditt köp av plisségardiner? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Plisségardiner i Ängelholm

Vi förstår att solskydd inte bara handlar om att skapa skugga, det handlar om att göra det med stil. Därför är just vårt motto ”Skugga med stil” passande med vårt sätt att arbeta. Våra plisségardiner är skräddarsydda för att passa perfekt in i ditt rum och komplettera din inredning på ett sofistikerat sätt. Oavsett om du söker efter en modern touch eller en mer klassisk känsla, har vi ett brett utbud av färger, mönster och tyger för att uppfylla dina behov och matcha din personliga stil.

Med vårt fokus på både design och kvalitet kan du lita på att våra plisségardiner inte bara kommer att förbättra utseendet på ditt hem, utan också erbjuda effektivt solskydd och avskärmning från nyfikna blickar. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och enkla att sköta, vilket gör dem till en långsiktig investering i ditt hem.

Vår expertis och erfarenhet inom solskydd gör oss till det självklara valet för invånare i Ängelholm som strävar efter att skapa en bekväm och elegant atmosfär i sina hem. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem med våra vackra plisségardiner.

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Markisbyrån i Ängelholm

Det lokala solskyddsföretaget

Vi är det lokala solskyddsföretaget i Ängelholm, Helsingborg och dess omnejd som hjälper dig hela vägen från produktval till färdig montering. Hos oss kombinerar vi personligt engagemang med anpassade lösningar för både privatpersoner och företag. Med en stark lokal närvaro förstår vi de specifika behoven och önskemålen i vårt område.

Särskilt stolta är vi över vårt breda utbud av plisségardiner i Ängelholm, som inte bara ger ditt hem eller företag en stilfull touch utan också effektivt reglerar ljusinsläppet. Vi drivs av att skapa en perfekt atmosfär i varje utrymme, och våra plisségardiner är en viktig del av den upplevelsen.

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för att kunna anpassa våra solskyddslösningar efter dina unika behov. Våra plisségardiner är både eleganta och funktionella, och vi är redo att guida dig genom processen från idé till installation. Oavsett om du är ute efter att förnya ditt hem eller skapa en optimal arbetsmiljö för ditt företag, är Markisbyrån din pålitliga partner för plisségardiner i Ängelholm och Helsingborg med omnejd. Kontakta oss för att börja din solskyddsresa redan idag!

Frågor & Svar

FAQ Plisségardiner

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i solskydd. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Vad är plisségardiner?

Plisségardiner är fönsterbeklädnader bestående av vikbara, draperade tygläggor som ger flexibel ljusreglering och insynsskydd.

Finns det olika typer av plisségardiner?

Ja, det finns olika typer av plisségardiner, inklusive enkla plisségardiner, dubbla plisségardiner och frihängande plisségardiner, som alla erbjuder olika funktioner och estetik.

Är plisségardiner lämpliga för ovanliga fönsterformer?

Absolut, plisségardiner kan skräddarsys för att passa ovanliga fönsterformer som triangel- eller trapetsformade fönster.

Kan plisségardiner användas som mörkläggningsgardiner?

Ja, vissa plisségardiner är konstruerade för att erbjuda mörkläggningsegenskaper och är idealiska för sovrum eller rum där totalt mörker önskas.

Hur rengör jag plisségardiner?

Plisségardiner är lätta att rengöra genom att använda en dammsugare med en mjuk borste eller genom att torka av dem försiktigt med en fuktig trasa. Följ tillverkarens rekommendationer.

Kan jag använda plisségardiner för att reglera värme och isolera?

Ja, plisségardiner med termiska egenskaper kan bidra till att reglera temperaturen och isolera mot kyla eller värme.

Finns det olika färg- och designalternativ för plisségardiner?

Ja, plisségardiner finns i olika färger och designer, och du kan anpassa dem för att matcha din inredning.

Kan plisségardiner monteras på olika sätt?

Plisségardiner kan monteras på olika sätt, antingen direkt på fönstret, på fönsterkarmen eller som fritt hängande gardiner, vilket ger flexibilitet i installationen.

Är plisségardiner lämpliga för små utrymmen?

Absolut, plisségardiner är idealiska för små utrymmen eftersom de tar minimalt med plats när de är hopfällda och ger ändå effektivt ljus- och insynsskydd när de är utfällda.