Markiser Båstad

Vi på Markisbyrån hjälper er att hitta rätt markis i Båstad. Kontakta oss oavsett solskyddslösning som ni är ute efter!

Terrassmarkis Helsingborg

Markiser i Båstad

Skapa skugga med stil

Vi på Markisbyrån är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar i Båstad som tar din utomhusupplevelse till nya höjder. Våra markiser och terrassmarkiser är mer än bara ett skydd mot sol och väder. De utgör en förlängning av din personliga stil och smak, vilket ger din utomhusutrymme en touch av elegans och lyx. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk design eller en tidlös klassisk charm, så har vi det perfekta valet för dig.

Vi fokuserar på kvalitet, hållbarhet och design för att alltid överträffa dina förväntningar. Våra produkter tillverkas av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig prestanda och skönhet år efter år.

Låt oss på Markisbyrån hjälpa dig att hitta rätt terrassmarkiser i Båstad. Vi är dedikerade till att förvandla ditt utomhusutrymme till en oas av komfort och stil. Kontakta oss idag för en skräddarsydd konsultation och låt oss hjälpa dig att skapa den drömterrass du förtjänar.

Markiser i alla former och storlekar

Ute efter markiser i Båstad eller närliggande områden? Markisbyrån finns då redo här för dig som privatperson eller företag att hjälpa er hitta rätt solskydd. Vi arbetar med den ledande leverantören Hestra Markis när det kommer till våra markiser och har ett bredd utbud att erbjuda dig som kund.

Med vårt breda utbud av markiser, inklusive terrassmarkiser, fönstermarkiser, vertikalmarkiser och sidomarkiser, kan vi skräddarsy varje installation efter dina unika behov och önskemål.

Oavsett vilken typ av markis du är ute efter, kan du lita på Markisbyrån för att leverera högkvalitativa produkter och en professionell installationstjänst. Kontakta oss idag för en skräddarsydd konsultation och låt oss hjälpa dig att skapa det utomhusutrymme du alltid drömt om. 

Terrassmarkiser Båstad

Terrassmarkiser för skånska sommarkvällar

Med en terrassmarkis förvandlar du din utomhusplats till en oas, redo att njutas av i alla väderförhållanden, oavsett om solen strålar eller regnet faller mjukt. De fördelar som kommer med att installera en terrassmarkis är många och mångsidiga. Under varma sommardagar ger den skugga och svalka, vilket gör att du kan njuta av utomhuslivet även när solen står som högst på himlen. Det rätta solskyddet gör att avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner blir enklare och mer njutbara.

När regnet öser ner, fungerar terrassmarkisen som ett pålitligt skydd mot fukt och väta. Detta möjliggör att du kan fortsätta njuta av din utomhusplats utan att behöva tvingas in inomhus. Genom detta förlänger du säsongen för att använda din altan eller terrass och får mer värde och glädje av ditt utomhusutrymme, året runt.

Vi hjälper er med en terrassmarkis i Båstad för att få inte bara skydd mot sol och regn, utan också en estetiskt tilltalande funktion som förbättrar utseendet på ditt hem. Vårt sortiment erbjuder olika stilar, färger och material för att du ska kunna skapa den perfekta kompletteringen till din utomhusmiljö och ge den en personlig touch.

Fönstermarkiser Båstad

Ljus- & temperaturkontroll

Utforska fördelarna med att införskaffa fönstermarkiser för att skydda ditt hem från solens strålar och samtidigt förbättra både komfort och estetik. Med passande fönstermarkiser kan du uppleva svalka och skugga inomhus medan du bibehåller privatlivet och lägger till en stilfull touch till ditt boende.

En av de mest tydliga fördelarna med fönstermarkiser är deras förmåga att skapa en bekväm inomhusmiljö genom att blockera solens starka strålar. Genom att minska direkt solljus minskar du också inomhustemperaturen, vilket resulterar i en behagligare atmosfär inomhus.

Insynsskyddet är en annan positiv aspekt av fönstermarkiser. Genom att investera i markiser för dina fönster kan du njuta av privatlivet i ditt hem utan att offra ljusinsläppet. Det ger dig möjligheten att känna dig avslappnad och bekväm utan att behöva stänga gardinerna och minska mängden ljus som släpps in.

Vi hjälper er hitta rätt solskydd!

Vi strävar efter att förbättra både företagslokaler och privata hem genom skräddarsydda lösningar, med enkelhet och tillfredsställelse som vårt mål.

För företag i Båstad erbjuder vi skräddarsydda markislösningar som förbättrar både utseendet och komforten i lokalerna, vilket ger kunder och anställda en välkomnande miljö. Våra markiser kan anpassas för att matcha företagets varumärkesidentitet och skapa ett varaktigt positivt intryck.

För privatpersoner i Båstad är våra markiser och solskydd en investering i komfort och livskvalitet. Vi skapar skuggade och svala utomhusområden som gör det möjligt för dig att njuta av din trädgård eller terrass oavsett väder. Vårt expertteam finns här för att guida dig genom hela processen, från produktval till installation och service, för att säkerställa att du får den perfekta lösningen för dina behov.

Oavsett om du är företag eller privatperson i Båstad, kan du lita på Markisbyrån för högkvalitativa markiser och solskydd som uppfyller dina förväntningar. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta utomhusutrymmet för ditt företag eller hem!

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka meddelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Inspiration

Behöver du inspiration när du letar markiser i Båstad?
Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Frågor & Svar

FAQ Markiser i Båstad

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i markiser eller andra solskydd. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på från kunder som är ute efter en ny markis.

Hjälper ni både företag och privatpersoner i Båstad?

Ja, vi ser till att hjälpa privatpersoner, företag, arkitekter och byggföretag i Båstad med rätt solskydd. 

Kan jag använda ROT/RUT-avdrag?

ROT-avdrag: Du får dra av 30% av arbetskostnaden vid montering av nya utvändiga solskyddsprodukter på småhus och villa (som är äldre än 5 år), dock inte på hyres- eller bostadsrätt.

RUT-avdrag: Du får dra av 50% av arbetskostnaden vid montering av rullgardiner. RUT-avdraget gäller ej vid installation av persienner.

Läs gärna mer om vad som gäller på Skatteverkets sida om ROT och RUT.

För att vi ska kunna göra rotavdrag behöver vi fastighetsbeteckning samt personnummer på fastighetsägaren.

För rutavdrag räcker det med personnummer.

Vad kostar markiser i Båstad?

Om du önskar terrassmarkis, fönstermarkis eller exempelvis en sidomarkis gör stor skillnad på kostnaden i slutändan. Även storleken, om den är motoriserad avspeglar sig i slutändan på priset. Kontakta oss på Markisbyrån så ordnar vi med en kostnadsfritt hembesök!

Är vertikalmarkiser lämpliga för stora fönster?

Ja, vertikalmarkiser eller även kallade screenmarkiser är ett utmärkt val för stora fönster och glaspartier, och de ger flexibel ljusreglering. Önskar ni hjälp med screenmarkiser / vertikalmarkiser i Helsingborg är ni välkomna att kontakta oss.

Vilka fördelar har motoriserade markiser jämfört med manuella?

Motoriserade markiser erbjuder bekväm och exakt styrning med en enkel knapptryckning och kan vara programmerade för att anpassa sig efter väderförhållandena.

Vad ska man tänka på när man köper markiser?

En första sak att tänka på när du skall köpa markis är syftet med den. Skall det skydda en större uteplats? Fungera som regnskydd? Eller ge skugga åt ett rum i syfte att svalka det? 
Vi hjälper er självklart att komma fram till rätt lösning om ni väljer att ta kontakt med oss.