Sidomarkiser

Markisbyrån erbjuder ett brett utbud av sidomarkiser för dig i Ängelholm med omnejd.

Sidomarkiser Ängelholm

Vind och insynsskydd

Söker du efter det ultimata tillskottet till din utomhusmiljö som ger både avskildhet, solskydd och en mysig atmosfär? Då är sidomarkiser svaret du letar efter. Dessa markiser är inte bara praktiska skydd mot solens intensiva strålar, utan de fungerar också som en charmig och funktionell skärm för att skapa en privat oas direkt på din uteplats, balkong eller trädgård.

Våra sidomarkiser är designade med ditt privatliv och bekvämlighet i åtanke. Med enkla manövreringsalternativ och högkvalitativa material blir de snabbt det självklara valet för dem som önskar att förnya sina utomhusutrymmen med stil och elegans. De är det perfekta tillägget för kvällar med vänner, avkoppling i skuggan eller bara för att skapa den där extra mysiga känslan på din uteplats.

Vi hjälper kunder med sidomarkiser i Ängelholm och Helsingborg med omnejd. Upptäck vårt sortiment av sidomarkiser och kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Markiser

Våra sidomarkiser

vindskydd altan

Hestra Björn

Hestra Björn är en sidomarkis som erbjuder både lä och insynsskydd

Hestra Rune

Hestra Rune är en robust sidomarkis som ger både vind- och insynsskydd

Inspiration

Söker du inspiration inför ditt köp av sidomarkiser? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Markisbyrån i Ängelholm

Privatliv och komfort

Våra sidomarkiser kombinerar stil med funktionalitet och ger dig möjlighet att njuta av privatliv och komfort på din uteplats. Oavsett om du vill skapa en avskild plats för avkoppling eller skydda mot blåsiga dagar, är sidomarkiser det perfekta valet.

Vi på Markisbyrån AB hjälper våra kunder i Ängelholm med omnejd genom hela processen – från att välja rätt sidomarkis till mätning och en smidig installation. Vår lokala närvaro i nordvästra Skåne och förståelse för de specifika behoven i området gör oss till det självklara valet för dem som söker högkvalitativa sidomarkiser med stil.

Frågor & Svar

FAQ Sidomarkiser

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i solskydd. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Varför ska jag överväga att köpa sidomarkiser?

Sidomarkiser erbjuder effektivt solskydd, vindskydd och skapar en privat atmosfär på din uteplats eller balkong. De är idealiska för att förbättra komforten och användbarheten av ditt utomhusutrymme.

Hur installerar jag sidomarkiser själv?

Installationen kan vara möjlig att utföra på egen hand, men det rekommenderas att anlita professionell hjälp för att säkerställa korrekt montering och funktion. Vi på Markisbyrån erbjuder också professionell installationservice.

Vilka material är sidomarkiser tillverkade av?

Våra sidomarkiser tillverkas av högkvalitativa och hållbara material som aluminium eller rostfritt stål för ramen och slitstarka tyger för markisduken.

Kan jag använda sidomarkiser på min balkong?

Absolut! Sidomarkiser är utmärkta för balkonger och ger både solskydd och integritet för en mer avslappnad och privat atmosfär.

Finns det olika storlekar och färger att välja mellan?

Ja, våra sidomarkiser finns i olika storlekar och färger för att passa olika behov och personliga preferenser. Vi strävar efter att erbjuda en mångfald av alternativ för att möta våra kunders unika önskemål.

Kan jag använda sidomarkiser under regnigt väder?

Våra sidomarkiser är tillverkade för att vara vattenavvisande, vilket gör dem lämpliga för användning under lätta regnskurar. Vid kraftigt regn rekommenderas det dock att rulla upp markisen för att förlänga dess livslängd.

Hur rengör jag mina sidomarkiser?

Rengör markisen med en mild tvållösning och undvik starka kemikalier. Regelbunden dammsugning kan också hjälpa till att hålla dem rena från damm och smuts.

Kan jag använda sidomarkiser året runt?

Våra sidomarkiser är konstruerade för att vara tåliga mot väder och vind, men för att maximera deras livslängd och prestanda rekommenderas det att rulla upp dem under extrema väderförhållanden som kraftig vind eller snö.

Erbjuder ni garanti på sidomarkiserna?

Ja, vi erbjuder garantier på våra sidomarkiser. Garantiperioden kan variera beroende på modell och specifikationer. Kontakta oss för att få detaljer om garantivillkoren för din valda sidomarkis.