Gardiner

Markisbyrån erbjuder ett brett utbud av gardiner i Ängelholm med omnejd, för ljuskontroll och bättre komfort.

Gardiner Ängelholm

Måttanpassade gardiner

Vi erbjuder ett brett utbud av gardiner som lyfter din inomhusmiljö till nya höjder. Våra lamellgardiner ger modern ljuskontroll och stil, medan rullgardiner erbjuder enkelt solskydd där mörkläggning står i fokus. För en kombination av smidig funktionalitet och modern design kan plisségardiner vara något för dig. Oavsett vad du är ute efter kan du förvänta dig högkvalitativa gardinlösningar som förvandlar ditt hem med stil och bekvämlighet. Vi verkar i nordvästra Skåne och hjälper dig i Ängelholm och Helsingborg med alla typer av gardiner.

Lamellgardiner

För en behaglig atmosfär

Ge ditt hem en modern touch med snygga och hållbara lamellgardiner. Lamellgardinerna kombinerar elegans med praktiskt solskydd och skapar en skön atmosfär i varje rum. Välj mellan olika färger och mönster för att anpassa gardinerna efter din personliga smak och skapa en inredning att trivas i. När du köper lamellgardiner via oss får du inte bara snygga och hållbara produkter utan också hjälpt hela vägen från mätning till beställning och montering.

Upptäck vårt sortiment av lamellgardiner och kontakta oss idag för kostnadsfritt hembesök i Ängelholm och Helsingborg med omnejd.

Plisségardiner

Flexibelt solskydd med stil

Plisségardiner är en elegant och modern gardinlösning som passar det allra flesta hem. Som ett alternativ till vanligt persienner kombinerar plisségardiner stil med smidig funktionalitet och erbjuder ett modernt sätt att hantera ljus och integritet i ditt hem eller på kontoret. Dess veckade design ger en luftig känsla samtidigt som de effektivt skyddar mot solens strålar. Vårt varierade utbud av färger och mönster gör det möjligt att anpassa plissegardinerna efter din personliga smak och inredningsstil. Vi måttanpassar gardinerna efter dina fönster och hjälper gärna till med montering.

Upptäck vårt utbud av kvalitativa och hållbara plisségardiner och kontakta oss för en offert.

Rullgardiner

Mörkläggande rullgardiner

Vi erbjuder ett brett utbud av mörkläggande rullgardiner som skapar en behaglig miljö med maximalt solskydd. Rullgardinerna är en mångsidig lösning som ger en ren och modern look till ditt hem. Med enkel manövrering och ett brett utbud av färger och mönster, erbjuder våra rullgardiner en anpassningsbar design för alla smaker. Framtagna för både funktion och form, ger rullgardinerna effektivt skydd mot solens strålar samtidigt som de kompletterar ditt rum med stil.

Upptäck vårt utbud av mörkläggande rullgardiner och kontakta oss för en offert.

Inspiration

Söker du inspiration inför ditt köp av gardiner? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Gardiner i Ängelholm

Med vår slogan ”Skugga med stil” förbinder vi oss att leverera elegans och praktiska lösningar för ditt hem eller kontor. Vår kollektion av rullgardiner, plisségardiner och lamellgardiner erbjuder vi en skräddarsydd touch till varje rum. Från moderna till klassiska stilar, våra gardiner är tillverkade med omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet för att säkerställa långvarig användning och en tidlös estetik.

Oavsett om du söker att blockera ut solljuset för att skapa en mysig atmosfär eller att reglera ljusinsläppet för att bevara din interiörs integritet, har vi den perfekta lösningen för dig. Våra rullgardiner erbjuder enkelhet och mångsidighet, medan våra plisségardiner ger ett elegant uttryck av stil och funktionalitet. För en modern touch och skräddarsydd ljusreglering, utforska vårt sortiment av lamellgardiner.

Vårt dedikerade team står redo att guida dig genom vårt breda utbud av gardiner i Ängelholm för att hitta det perfekta solskyddet som passar dina behov och stilpreferenser. Utrusta ditt utrymme med gardiner från Markisbyrån i Ängelholm och låt oss hjälpa dig att skapa en atmosfär av stilfull komfort och skönhet. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök i Ängelholm, Helsingborg, Båstad eller Höganäs!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Frågor & Svar

FAQ Gardiner

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i solskydd som exempelvis gardiner. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Vad kostar plissegardiner generellt sett?

Priserna varierar beroende på storlek och material, men ligger vanligtvis mellan 2000 kr och 6000 kr per fönster.

Hur rengör jag plissegardiner?

Använd en dammsugare med en mjuk borste eller torka av dem med en fuktig trasa för regelbunden rengöring. Var noga med att du använder rena produkter så att inte gardinen får fläckar.

Vad är fördelarna med lamellgardiner?

Lamellgardiner ger flexibel ljuskontroll och integritet samtidigt som de ger en modern och elegant look till rummet.

Kan jag använda rullgardiner i fuktiga utrymmen som badrum?

Ja, det finns vattentåliga material som lämpar sig väl för badrumsmiljöer.

Vilket material är bäst för plissegardiner?

Akryl och polyester är vanliga val då de är hållbara och erbjuder ett brett utbud av färger och mönster.

Hur breda bör lamellgardiner vara för bästa effekt?

Mät fönstrets bredd och välj lameller som är cirka 20-30 cm bredare för optimal skuggtäckning.

Kan jag installera plissegardiner själv?

Ja, de flesta plissegardiner levereras med enkel installationsinstruktion, men professionell installation kan också vara till hjälp. Kontakta oss på Markisbyrån om du behöver hjälp med montering.

Är lamellgardiner lämpliga för stora fönsterpartier?

Ja, lamellgardiner är idealiska för stora fönster och skjutdörrar och ger en stilfull och funktionell lösning.

Hur väljer jag rätt färg på mina gardiner?

Överväg rummets färgschema och önskad atmosfär. Mörkare färger kan absorbera ljus, medan ljusare färger reflekterar det och skapar en luftigare känsla.