Markiser

Markisbyrån verkar i Ängelholm med omnejd och erbjuder ett brett utbud av markiser som är anpassade efter vårt nordiska klimat. 

Markiser för alla behov

Högkvalitativa markiser som kombinerar praktiskt solskydd med stilfull design. Oavsett om det är för ditt hem, kontor eller företagslokal, erbjuder vi ett brett utbud av markiser som passar alla behov och estetiska preferenser. Vårt breda utbud av markiser inkluderar allt från eleganta fönstermarkiser till flexibla terrassmarkiser och funktionella sidomarkiser.

Vi samarbetar med branschens ledande tillverkare av solskydd och erbjuder därmed högkvalitativa och hållbara solskydd. Vi lägger också stor vikt att du som kund får en smidig och personlig köpupplevelse. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök i hela nordvästra Skåne. Vi förser er med markiser i Båstad, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm. 

Terrassmarkiser

Njut av sommaren med terrassmarkis

Förvandla din terrass till en skuggig och mysig oas med vårt breda utbud av terrassmarkiser i Ängelholm. Våra terrassmarkiser kombinerar praktisk funktionalitet med elegant design för att ge optimalt solskydd och skapa en behaglig atmosfär utomhus. Oavsett om du letar efter manuell eller motoriserad styrning, erbjuder vi många alternativ för att passa dina önskemål och behov.

Utforska våra terrassmarkiser och ge din uteplats den perfekta balansen mellan komfort och stil.

Fönstermarkiser

Håller huset svalt

Skapa den optimala balansen mellan stil och funktion med vårt sortiment av fönstermarkiser. Hos oss på Markisbyrån hittar du högkvalitativa och estetiskt tilltalande fönstermarkiser som ger effektivt skydd mot solens strålar samtidigt som de förhöjer ditt hem eller kontors utseende. Våra mångsidiga och lättanvända fönstermarkiser skräddarsys helt utifrån dina behov för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem eller kontor.

Utforska vårt breda sortiment och låt fönstermarkiserna bli din nästa funktionella och stilfulla investering. 

Sidomarkiser

Vind och insynsskydd

För den ultimata utomhusintimiteten och flexibiliteten är sidomarkiser den perfekta lösningen. Skapa privata och skyddade utrymmen på terrassen, balkongen eller altanen med vårt breda utbud av högkvalitativa sidomarkiser. Våra sidomarkiser ger inte bara effektivt skydd mot sol, vind och insyn, utan adderar också en stilfull touch till ditt utomhusutrymme.

Utforska vårt sortiment och låt våra sidomarkiser bli det perfekta komplementet till din utomhusmiljö. 

Inspiration

Söker du inspiration inför ditt köp av markiser? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.

Frågor & Svar

FAQ Markiser

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att investera i solskydd. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Kan jag lägga till motoriserad styrning på befintliga markiser?

Ja, många markiser kan uppgraderas till motoriserad styrning för ökad bekvämlighet och en modern touch.

Är sidomarkiser lämpliga för små balkonger?

Ja, sidomarkiser är väldigt användbara på små balkonger för att skapa en privat och skyddad plats.

Kan jag justera ljusinsläppet med vertikalmarkiser?

Ja, vertikalmarkiser ger flexibel kontroll över ljusinsläppet och insynen, vilket gör dem idealiska för både hem och kontor.

Kan jag använda sidomarkiser för att skapa en vindfri zon på terrassen?

Ja, sidomarkiser är effektiva för att skydda mot vind och skapa en behaglig utomhusmiljö.

Vilka fördelar har motoriserade markiser jämfört med manuella?

Motoriserade markiser erbjuder bekväm och exakt styrning med en enkel knapptryckning och kan vara programmerade för att anpassa sig efter väderförhållandena.

Är vertikalmarkiser lämpliga för stora fönster?

Ja, vertikalmarkiser är ett utmärkt val för stora fönster och glaspartier, och de ger flexibel ljusreglering.

Vad kostar markiser?

Priset på markiser kan variera kraftigt beroende på vilket typ markiser du är ute efter samt dess kvalitet och storlek. Vill du också ha en motoriserad variant så det ytterligare. Skicka in en förfrågan till oss så tar vi fram ett skarpt prisförslag just för dina behov och önskemål.

Vilket material är bäst för vertikalmarkiser?

UV-beständiga material som polyester eller akryl är vanliga val för vertikalmarkiser, vilket ger hållbarhet och solskydd.

Kan jag använda markiser för att minska energikostnader i mitt hem?

Ja, genom att effektivt blockera solens strålar kan markiser minska behovet av luftkonditionering och därmed sänka energikostnaderna. Det skapar också ett mer behagligt och trivsamt inomhusklimat.