Kontakta oss

Vi eftersträvar snabb och effektiv service från första kontakt. Så kontakta oss redan idag!

Kostnadsfritt hembesök

Vill du ha hjälp med ditt solskydd såsom markiser, gardiner eller persienner? Genom att fylla i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig för ett kostnadsfritt möte.

Vi hjälper dig med att förverkliga ert solskydd.
Välkommen till oss på Markisbyrån – vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt!

Skicka in din förfrågan till oss idag!

Genom att klicka på skicka meddelande så godkänner du våran privacy policy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.

Solskydd i nordvästra Skåne

Skugga med stil

Välkommen till Markisbyrån, din förtrogna partner för stilfull skuggning och överlägsen service. Med vår slogan ”Skugga med stil” strävar vi efter att erbjuda våra kunder inte bara skydd från solens strålar, utan även en estetiskt tilltalande lösning som kompletterar deras hem eller företag.

Vi är dedikerade till att erbjuda förstklassig service och skickligt hantverk. Vår erfarna personal arbetar noggrant för att förstå varje kunds unika behov och önskemål, vilket gör att vi kan skapa skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna. Vare sig det gäller solskydd för ditt hem, din veranda eller ditt företagslokal, kan du lita på oss för att leverera en produkt av högsta kvalitet med precision och omsorg.

Vi på Markisbyrån är stolta över av att tillhandahålla pålitliga och stilrena solskyddslösningar till privatpersoner och företag i Ängelholm, Helsingborg, Höganäs och Båstad. Välj oss för att få skugga med stil och en service som överträffar dina förväntningar!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.