Om oss

Med rätt kompetens, engagemang och service skapar vi solskyddslösningar som får er att trivas. 

Markisbyrån Sverige AB

Hos Markisbyrån får ni all den hjälp ni behöver på ett och samma ställe. Vi erbjuder kompletta och högkvalitativa helhetslösningar som garanterar problemfri funktion över tid. Vi är med er genom hela processen, från produktval till färdigt montage och eventuell bokning av elektriker. När ni väljer oss kan ni förvänta er en smidig process där ni endast behöver förklara era behov och delta i färgvalen.

Vi på Markisbyrån har vår utgångspunkt i Ängelholm och Helsingborg i nordvästra Skåne. Genom vår utgångspunkt kan vi också hjälpa er med solskydd i exempelvis Höganäs, Båstad, Landskrona samt närliggande orter. 

För att erbjuda dig som kund en helhetslösning har vi på Markisbyrån knutit till oss samarbeten med duktiga företag lokalt i regionen. När det kommer till elinstallationer samarbetar vi med exempelvis med Vejbystrands El AB

Teamet bakom Markisbyrån

Mikael Lundgren

mikael@markisbyran.se
070 795 30 51

Roy Ridderberg

roy@markisbyran.se
070 779 16 39

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.