Svalare inomhus

Önskar du få ett svalare inomhusklimat? Då har du kommit helt rätt! 

Vi hjälper dig få svalare inomhus

När solens strålar träder fram i vårt nordiska klimat kan det sätta prov på inomhusklimatet. Både under dagtid och nattid kan det behövas rätt solskydd för att få svalare temperatur inomhus, oavsett om det är ditt hus, lägenhet eller kontor. 

Fönstermarkiser

För ett behagligare klimat

Vi på Markisbyrån stoltserar med ett exklusivt sortiment av fönstermarkiser för invånare i Ängelholm och Helsingborg med omnejd. Våra markiser är inte bara eleganta i designen utan erbjuder även en mångsidig funktionalitet, vilket gör dem till den perfekta lösningen för solskydd både i hemmet och på företaget. Oavsett om du föredrar moderna Zip-Screen markiser, charmiga korgmarkiser, funktionella terrassmarkiser eller de mer traditionella fönstermarkiserna, så har vi ett omfattande utbud som kan tillgodose dina unika behov.

Att investera i fönstermarkiser från Markisbyrån innebär flera fördelar och förbättringar för ditt hem eller företag. Våra fönstermarkiser effektivt skyddar mot solens strålar, reglerar inomhustemperaturen och skapar en sval och behaglig atmosfär, speciellt under varma sommardagar.

Vertikalmarkiser

Se utsikten, skydda mot skolen

Screenmarkiser, även kallade vertikalmarkiser, utgör ett utmärkt val för att kontrollera solljuset i ditt hem samtidigt som de skapar en naturlig och ljus atmosfär. Dessa markiser finns i olika varianter och färger, och vi skräddarsyr dem direkt enligt dina specifika önskemål. Vertikalmarkisen, eller screenmarkisen, monteras nära fasaden och reflekterar effektivt bort värmestrålarna, samtidigt som den ger en klar utsikt.

Vår Vertikalmarkis Zip är utrustad med en zip-funktion som låser in vävens kanter i sidoskenan, vilket ger produkten extra robusthet och vindtålighet. Kassetten fungerar som ett skydd för duken mot väder och vindslitage och finns tillgänglig i flera olika färger.

Rullgardiner

Tidlösa rullgardiner

Rullgardiner, en tidlös och praktisk inredningslösning som har moderniserats med dagens tekniska framsteg och samtida tygval. Våra rullgardiner utgör en harmonisk sammansmältning av klassisk och trendig design, skapade för att passa in i olika hemmiljöer, vare sig det är ett rustikt torp, en nybyggd villa eller ett kontor.

Med ett mångsidigt sortiment av vävar, mönster och manövreringsalternativ kan vi skräddarsy dina rullgardiner efter dina specifika behov och önskemål. För extra komfort och lyx erbjuder vi modeller med ljudlösa motorer som drivs av uppladdningsbara batterier. En enkel och smidig lösning utan krav på professionell installation av elektriker. Genom att lägga till Somfys Connexoon kan du även styra dina batteridrivna persienner direkt från din telefon eller surfplatta via en dedikerad app.

Plisségardiner

Moderna, mjuka och nätta solskydd

Våra plisségardiner med mörkläggande egenskaper utgör det optimala valet för att skapa fullständig avskärmning i sovrummet, allrummet eller arbetsrummet. Genom att integrera sidoskenor för extra effektiv mörkläggning tar vi solskyddet till en högre nivå.

Vi presenterar olika modeller av mörkläggande plisségardiner i Ängelholm med omnejd, kända för sin effektivitet och energibesparande funktion. Med sina isolerande celler erbjuder de inte bara mörkläggning utan också termisk reglering, vilket gör dem lika användbara under sommaren som vintern. På Markisbyrån har du möjlighet att välja mellan en mängd olika enkel- eller dubbelväv (honeycell) från Sandatex för att hitta den perfekta mörkläggande plisségardinen för ditt hem eller kontor.

Lamellgardiner

Snyggt och effektivt solskydd

Upptäck fördelarna med lamellgardiner, en vertikal gardin som utgör det optimala solskyddet för stora fönster och uterum, samtidigt som den adderar en elegant touch till ditt vardagsrum eller företagslokal. De raka lamellerna kan enkelt vinklas för att reglera ljusinsläppet och säkerställa skydd mot oönskad insyn.

Vi erbjuder stilfulla, praktiska och kostnadseffektiva lamellgardiner med flexibla funktioner. Du har möjlighet att välja mellan olika utföranden, inklusive ljusa vävar med generöst ljusgenomsläpp eller helt täta vävar för effektivt insynsskydd. Lamellgardinerna kan monteras i fönsternischen, på väggen eller i taket, och de kan enkelt anpassas för alla fönsterstorlekar, även sneda fönster mot snedtak. Vi skräddarsyr lamellgardiner efter mått för invånare i Ängelholm och Helsingborg med omnejd.

Persienner

Flexibelt ljusinsläpp

Persienner ger dig möjligheten att justera ljusinsläppet genom fönstren på ett smidigt och enkelt sätt. Genom att vrida lamellerna har du kontroll över om ljuset reflekteras uppåt eller nedåt. Solens intensitet anpassas efter dina persienner och deras lamellvinkel. Vårt utbud av persienner i Ängelholm med omnejd förhöjer din inredning med olika material och färgalternativ. Öppning och stängning utförs med hjälp av draglinor, men alla våra persienner kan även utrustas med en valfri motor. Med motoriserade persienner kan du enkelt styra dem via fjärrkontroll eller en app direkt från din telefon eller surfplatta.

Vi på Markisbyrån står till tjänst med persienner i Ängelholm och Helsingborg med omnejd. Vi besöker gärna er för att mäta era fönster och skapa skräddarsydda persienner som passar era specifika önskemål.

Inspiration

Söker du inspiration för att skapa ett svalare inomhusklimat? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.