Slippa insyn

Önskar ni få mer avskildhet och slippa insyn? Då har ni kommit helt rätt! 

Vi hjälper er få mer avskildhet

Våra solskyddslösningar är designade för att erbjuda både funktion och stil. Vi arbetar nära er som kund för att skapa skräddarsydda lösningar som passar era unika behov och estetiska preferenser.

Rullgardiner

Praktiskt och klassiskt

Rullgardiner är en tidlös och praktisk inredningslösning som har anpassats till dagens tekniska framsteg och moderna tygval. Våra rullgardiner kombinerar klassisk och trendig design för att passa olika hemmiljöer, oavsett om det är ett rustikt torp, en nybyggd villa eller ett kontor.

Med ett brett urval av vävar, mönster och manövreringsalternativ skräddarsyr vi dina rullgardiner efter dina specifika behov. För extra komfort och lyx erbjuder vi modeller med tysta motorer som drivs av uppladdningsbara batterier. Det är en enkel och smidig lösning utan behov av professionell installation av en elektriker. Genom att lägga till Somfys Connexoon kan du också styra dina batteridrivna rullgardiner direkt från din telefon eller surfplatta via en dedikerad app.

Plisségardiner

Moderna, mjuka och nätta solskydd

Våra mörkläggande plisségardiner utgör det ideala valet för att skapa total avskärmning i sovrummet, allrummet eller arbetsrummet. Genom att integrera sidoskenor för extra effektiv mörkläggning tar vi solskyddet till en ny nivå.

Vi erbjuder olika modeller av mörkläggande plisségardiner i Ängelholm med omnejd, känt för deras effektivitet och energibesparande egenskaper. Med isolerande celler ger de inte bara mörkläggning utan även termisk reglering, vilket gör dem lika användbara under sommaren som vintern. På Markisbyrån kan du välja bland olika enkel- eller dubbelväv (honeycell) från Sandatex för att hitta den perfekta mörkläggande plisségardinen för ditt hem eller kontor.

Lamellgardiner

Stilrent och funktionellt

Upptäck lamellgardinernas fördelar – en vertikal gardin som utgör det optimala solskyddet för stora fönster och uterum, och samtidigt tillför en elegant touch till ditt vardagsrum eller företagslokal. De raka lamellerna kan enkelt justeras för att reglera ljusinsläppet och säkerställa skydd mot oönskad insyn.

Vi erbjuder stilfulla, praktiska och prisvärda lamellgardiner med flexibla funktioner. Du kan välja mellan olika utföranden, inklusive ljusa vävar med generöst ljusgenomsläpp eller helt täta vävar för effektivt insynsskydd. Lamellgardinerna kan monteras i fönsternischen, på väggen eller i taket och anpassas enkelt för alla fönsterstorlekar, inklusive sneda fönster mot snedtak. Vi skräddarsyr lamellgardiner efter mått för invånarna i Ängelholm och Helsingborg med omnejd.

Gardiner

Skapa känsla och harmoni

Vi har ett omfattande sortiment av gardiner som förhöjer din inomhusmiljö till nya nivåer. Våra lamellgardiner kombinerar modern ljuskontroll med stil, medan rullgardiner erbjuder enkel solskyddsfunktion med fokus på mörkläggning. För den som söker en smidig kombination av funktionalitet och modern design kan plisségardiner vara det perfekta valet. Oavsett dina preferenser kan du förvänta dig gardinlösningar av hög kvalitet som förändrar ditt hem med både stil och bekvämlighet. Vi är verksamma i nordvästra Skåne och står till din tjänst för att erbjuda skräddarsydda gardiner i Helsingborg och Ängelholm med ett brett utbud av gardiner.

Persienner

Flexibelt ljusinsläpp

Persienner ger dig möjligheten att enkelt justera ljusinsläppet genom fönstren. Genom att vrida lamellerna har du kontroll över om ljuset reflekteras uppåt eller nedåt. Vårt sortiment av persienner i Ängelholm med omnejd förstärker din inredning med olika material och färgalternativ. Öppning och stängning utförs med hjälp av draglinor, men alla våra persienner kan även utrustas med en valfri motor. Med motoriserade persienner kan du enkelt styra dem via fjärrkontroll eller en app direkt från din telefon eller surfplatta.

Vi på Markisbyrån finns tillgängliga för persiennbehov i Ängelholm och Helsingborg med omnejd. Vi kommer gärna på besök för att mäta era fönster och skapa skräddarsydda persienner som passar era specifika önskemål.

Inspiration

Söker du inspiration för att slippa insyn? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.