Mysig uteplats

Är du ute efter en mysig uteplats? Då har du kommit helt rätt! 

Vi hjälper dig till en mysig uteplats

Markisbyrån i Ängelholm har specialiserat sig på att hjälpa sina kunder med rätt lösningar. För att få en mysig uteplats kan det krävas både sol- och regnskydd som exempelvis en terrassmarkis kan hjälpa dig få. 

Terrassmarkiser

Njut av sommaren med terrassmarkis

Markiser för terrasser utgör det optimala alternativet för att skapa en trivsam och skyddad utomhusmiljö på din altan, terrass eller uteplats. Dessa solskydd fungerar inte bara som ett effektivt skydd mot solens skadliga strålar utan erbjuder även en praktisk lösning för att motverka regn och dagg för att skapa en bekväm utomhusmiljö.

Terrassmarkiserna ger dig möjlighet att njuta av din utomhustyta oavsett väderförhållandena. Deras anpassningsbara natur gör dem idealiska för att skapa skugga och svalka under varma sommardagar samtidigt som de skyddar mot regn och dagg. Den justerbara designen möjliggör anpassning efter dina specifika behov och skapar den perfekta atmosfären för avkoppling och njutning. Vi hjälper dig med terrassmarkiser i Ängelholm och Helsingborg med omnejd.

Sidomarkiser

Vind och insynsskydd

Letar du efter det optimala tillskottet till din utomhusmiljö som kombinerar avskildhet, solskydd och en inbjudande atmosfär? Sidomarkiser är den perfekta lösningen. Dessa markiser är inte bara effektiva skydd mot solens intensiva strålar; de fungerar också som charmiga och funktionella skärmar för att skapa en privat oas direkt på din uteplats, balkong eller i trädgården.

Våra sidomarkiser är utformade med fokus på ditt privatliv och bekvämlighet. Med användarvänliga manövreringsalternativ och högkvalitativa material blir de snabbt det självklara valet för dem som vill förnya sina utomhusutrymmen med stil och elegans. De utgör det perfekta tillskottet för kvällar med vänner, avkoppling i skuggan eller för att skapa den där extra mysiga känslan på din uteplats. Om du letar efter sidomarkiser i Ängelholm med omnejd är du på rätt plats.

Inspiration

Söker du inspiration för din uteplats? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.