Mörkt i sovrummet

Önskar ni mörkt i sovrummet under de ljusa sommarmånaderna? Då har ni kommit helt rätt!

Vi hjälper er få mörkt i sovrummet

Markisbyrån erbjuder ett brett utbud av produkter som hjälper er få mörkt och svalt i sovrummen. Vi hjälper dig hitta rätt lösning för att få det mörkare i ditt sovrum. 

Rullgardiner

För alla miljöer

Upptäck vårt breda utbud av rullgardiner i Ängelholm och Helsingborg med omnejd – en kombination av tidlös design och modern funktionalitet. Våra rullgardiner är skapade för att passa perfekt in i olika hemmiljöer, oavsett om det är i en lantlig stuga, en nybyggd villa eller på kontoret.

Med olika tygval, mönster och manövreringsalternativ kan du skräddarsy dina rullgardiner efter dina unika behov och önskemål. Vi erbjuder även modeller med tysta motorer, drivna av uppladdningsbara batterier, vilket ger extra bekvämlighet och en touch av lyx. Installationen är enkel och smidig, och för den ultimata kontrollen kan du välja att integrera Somfys Connexoon för att styra dina batteridrivna gardiner via en användarvänlig app på din telefon eller surfplatta. Njut av både stil och praktiskt solskydd med våra rullgardiner i Ängelholm.

Plisségardiner

Stil i perfekt harmoni

Utforska vårt varierade sortiment av effektiva och energieffektiva mörkläggande plisségardiner i Ängelholm och dess omgivningar. Dessa gardiner, med sina isolerande celler, erbjuder inte bara mörkläggning utan även termisk reglering, vilket gör dem lika användbara året runt. På Markisbyrån har du möjlighet att välja bland ett brett urval enkel- eller dubbelväv (honeycell) från Sandatex för att hitta den optimala mörkläggande plisségardinen för ditt hem eller kontor.

Våra plisségardiner kombinerar praktiska funktioner med elegant solskydd och insynsskydd. Vi skräddarsyr dem efter dina specifika behov och önskemål, och med djup på antingen 20 mm eller 25 mm passar de alla typer av fönster, dörrar och balkonger. Den dubbla Duetteväven ger inte bara en sofistikerad touch utan döljer också linor på ett effektivt sätt. Om du behöver plisségardiner i Ängelholm, tveka inte att kontakta oss idag!

Persienner

Elegant ljusreglering

Persienner är den optimala lösningen för att reglera ljusinsläppet genom fönstren på ett bekvämt och enkelt sätt. Genom att anpassa lamellerna kan du enkelt styra hur ljuset reflekteras, antingen uppåt eller nedåt. Persiennernas lamellvinkel ger möjlighet att anpassa sig efter solens intensitet. Vårt sortiment av persienner förbättrar din inredning med olika val av material och färgalternativ. Dra upp och ner funktionen hanteras enkelt med hjälp av draglinor, men du har också möjlighet att uppgradera alla våra persienner med en valfri motor. Med motoriserade persienner kan du smidigt styra dem via fjärrkontroll eller en praktisk app direkt från din telefon eller surfplatta.

Vi på Markisbyrån finns tillgängliga för att hjälpa dig med persienner i Ängelholm och Helsingborg med omnejd. Vi besöker gärna er för att ta mått på era fönster och skapa persienner som är skräddarsydda efter era exakta önskemål och behov.

Gardiner

Personligt anpassade

Utforska vårt omfattande sortiment av gardinlösningar som tar din inomhusmiljö till nya nivåer. Våra lamellgardiner kombinerar modern ljusreglering med stil, medan rullgardinerna erbjuder enkel solskyddsfunktion med tonvikt på mörkläggning. För den perfekta blandningen av smidig funktionalitet och modern design kan plisségardiner vara det rätta valet för dig. Oavsett dina önskemål kan du förvänta dig gardinlösningar av högsta kvalitet som förvandlar ditt hem med både stil och bekvämlighet. Vi betjänar området i nordvästra Skåne och står till tjänst för invånarna i Ängelholm och Helsingborg med ett brett utbud av gardinalternativ.

Inspiration

Söker du inspiration för att få det mörkare i ditt sovrum? Titta gärna närmare in i vårt inspirationsgalleri!

Vår process

Varför välja Markisbyrån?

Personlig kontakt

Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att förstå dina behov för att skapa solskyddslösningar som passar just dig.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar med branschledande leverantörer och erbjuder solskyddsprodukter av högsta kvalitet. Hög prestanda och lång hållbarhet är viktigt för oss.

Professionell montering

Vi erbjuder professionell montering för alla slags solskydd. Våra erfarna tekniker säkerställer att dina solskydd installeras korrekt och fungerar perfekt från första dagen.

Snabb leverans

Vi förstår vikten av snabba ledtider. Med vår effektiva distributionskedja och dedikerade team strävar vi alltid efter snabba leveranser.