Markiser till uteserveringen

När det handlar om att skapa en lockande och bekväm atmosfär på din uteservering, är markiser en oumbärlig komponent. Dessa mångsidiga och praktiska tillbehör erbjuder inte bara skydd mot solen och andra väderförhållanden, utan de tillför också en touch av elegans och stil till din utomhusmiljö. För restauranger, caféer eller liknande verksamheter kan markiser till uteserveringen vara ett rent måste i Sverige. Med det skiftande svenska vädret där solen lyser i ena sekunden för att i nästa mötas av mörka moln och ösregn. Ett par markiser kan rädda era gäster att sitta behagligt oavsett väder.

Restaurangmarkiser

Med markiser på plats kan du erbjuda dina gäster ett behagligt skydd mot solens starka strålar och andra väderförhållanden som regn eller vind. Detta innebär att din uteservering är användbar året runt, oavsett vilken typ av väder som råder. Dina gäster kan njuta av sin måltid eller dryck utomhus utan att behöva oroa sig för obehagliga väderförhållanden.

Markiser har förmågan att definiera och separera utomhusutrymmet, vilket skapar en mer intim och avslappnad atmosfär för dina gäster. Genom att skapa avskildhet och skyddade områden kan dina kunder njuta av sina måltider i en lugn och avskild miljö, samtidigt som de fortfarande kan dra nytta av utomhusupplevelsen.

Utökad kapacitet och flexibilitet

Med markiser på din uteservering kan du utöka din verksamhets kapacitet genom att skapa extra sittplatser utomhus. Detta är särskilt fördelaktigt under de varmare månaderna när många gäster föredrar att äta och dricka utomhus. Dessutom ger markiser dig flexibilitet att anpassa utrymmet efter behov, vilket gör det enkelt att anpassa sig till olika kundgrupper och evenemang.

Det finns också flertalet olika markiser som du kan använda dig av för din uteservering. En kraftig terrassmarkis som du fäster i fastigheten är ett av de vanligaste alternativen. Men det finns också fristående markiser som du inte behöver fästa och ger en känsla av ett fristående uterum.

Marknadsföringsmöjligheter med rätt markiser

Restaurangmarkiser erbjuder också en utmärkt möjlighet för marknadsföring och varumärkesexponering. Genom att skräddarsy dina markiser med din restaurangs logotyp, varumärkesfärger eller andra grafiska element kan du öka din synlighet och locka fler kunder till din uteservering. De tryckta markiserna fungerar som en slags reklampelare som lockar uppmärksamhet från förbipasserande och skapar ett minnesvärt intryck.

Sammanfattningsvis är markiser till uteserveringen en ovärderlig investering för att skapa en bekväm, attraktiv och funktionell utomhusmiljö för din restaurang. Genom att erbjuda skydd mot väder och sol och skapa en intim atmosfär. Men också för att öka din verksamhets kapacitet och öka din marknadsföringspotential kan markiser ta din uteservering till nästa nivå och ge dina gäster en minnesvärd och njutbar matupplevelse under bar himmel.


Markisbyrån erbjuder markiser till uteserveringar för företag och organisationer i hela nordvästra Skåne. Vilket innefattar bland annat markiser i Helsingborg, Ängelholm, Båstad och Höganäs. 

Innehållsförteckning

Har du några frågor?
Roy Ridderberg

roy@markisbyran.se
+46 70 779 16 39

Mikael Lundgren

mikael@markisbyran.se
+46 70 795 30 51

Relaterade inlägg
Höjt rotavdrag 2024
Markiser
Höjt Rotavdrag 2024

Från och med den 1 juli 2024 höjer regeringen tillfälligt rotavdraget till 75 000 kronor per år. Detta beslut är en del av regeringens strategi för att stärka bygg- och bostadssektorn och innebär en höjning på 25 000 kronor jämfört med tidigare. Denna höjning gäller fram till slutet av december

Läs mer »
solskydd
Guide
Att tänka på vid köp av solskydd

Att välja det perfekta solskyddet för ditt hem: En omfattande guide När det kommer till att välja rätt solskydd för ditt hem är det viktigt att överväga olika faktorer såsom stil, funktionalitet och hållbarhet. Här har vi på Markisbyrån tagit fram en guide med allt du behöver veta för att

Läs mer »
markiser med solceller
Markiser
Markiser med solceller

Sommarvärmen är underbar, men ibland kan den bli lite för intensiv, både inomhus och utomhus. En markis är en utmärkt lösning för att skapa skugga och svalka på din uteplats eller balkong. Men visste du att det finns markiser som drivs av solenergi? Helt fantastiskt tycker vi. Samtidigt som ditt

Läs mer »